Workshop - Medisinhjulet og ville vekster i Arendal 24.10-25.10.2015




Dette kurset foregår både inne og ute med en fin blanding av teori og praksis. Kurset er for deg som ønsker å oppnå en dypere kontakt med naturen og ønsker å lære mer om hvordan du kan tyde naturens tegn. Du vil selv gjøre deg erfaringer i naturen. Der vil du kanskje komme i kontakt med dine ”grønne hjelpere”.

På kurset vil du:

-      Lage ditt eget medisinhjul i naturen, der vil du jobbe med egne personlige temaer.
-      Lære mer om hjemlige medisinplanter og ville vekster.
-        Lære mer om kommunikasjon med planteriket. Vi øver opp vår kommunikasjon med planteriket og vår evne til sansning og aktiv lytting. Vi er både ute etter den matnyttige kunnskapen fra planteriket og symbolverdien til plantene. Ulike planter representerer ulike læremestre; som har sin egen intelligens, egenskaper og vibrasjoner. Vi deler erfaringer i gruppen.
-       Det blir sjamanistisk lydhealing og guidede visjonsreiser, som hjelper oss til å vekke opp de sovende innsiktene i våre celleminner. Med lyden kommer vi i kontakt med de indre kreftene og vi blir i stand til å bygge bro mellom vår fysiske virkelighet og den åndelige virkeligheten.
-       Vi leter etter tegn og symboler i naturen og tolker sammen.
-       Ildseremoni på søndag der vårt arbeide med medisinhjulet og planteverden avsluttes for denne gang.

Praktisk info: 
Kurstider: Lørdag 24/10-15: Kl 10.00–17.00. Søndag 25/10-15: Kl 10.00-15.00. 
Kurspris: kr 1700,- (kr 1500.- for trygda og studenter) betales til kontonr: 2030.62.16733 innen 13/10-15.

Påmelding til frisjel@gmail.com eller tlf: 92214961.Kurssted: Harmoni Arendal. Ca. 10 min å kjøre fra Arendal sentrumTrykk på link for adresse og kart. 

Det blir servert egenlaget urte-te, kaffe og frukt. Kjekt å ha med: Skrivesaker, uteklær, sitte/liggeunderlag og tromme/instrumenter om du har.

Kursledere er Dag R. Linnerud og Bonnie Rungarunga.  

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mãorifamilien fra New Zealand

Foredrag - Kjærlighet i vikingtiden

Overgangstiden - Workshop i Lillestrøm