Kurs i sjaman-medisin i Bryne 09.5 - 10.5.2015



Sjaman-medisin kurset er et levende kurs, som inkluderer læren fra flere spirituelle tradisjoner. Inspirasjonene til dette kurset spenner fra Andestradisjonen i Peru, de Nordamerikanske urbefolkningene, som Cree og Hopiene, til vår egen norrøne arv. I den store livsveven er det en plass for både ny og gammel naturbasert kunnskap og metoder. Kurset vil inneholde erfaringer og øvelser fra 10 år med sjamanistisk arbeid. Du blir invitert til å dele erfaringer og delta i tromming og sang.


- På kurset vil du lære om medisinhjulet, som er et praktisk og magisk verktøy for personlig utvikling. Medisinhjulet kan du bruke til å utforske forskjellige livstemaer og jobbe med personlige styrker og svakheter. I læren om medisinhjulet ligger det mange lærdommer. Magien oppstår når naturen blir med på råd, når du opplever deg selv som en del av naturen og den hellige sirkelen av liv.

-Lære hvordan du kan lage din egen medisinveske/pung med utgangspunkt i medisinhjulet. 
- Medisinplanter og ville vekster. Vi kommer innom noen av våre hjemlige medisinplanter på kurset. Fokuset vil være på det åndelige aspektet av plantene. Ulike planter representerer ulike læremestre; som har sin egen intelligens, egenskaper og vibrasjoner. Kommunikasjonen med plantene skjer i sjamanistiske visjonsreiser, der lyden er en døråpner til planteåndenes univers. 
- Runenes hemmelige skrift og esoterisk bruk av runene. Når vi beveger runene, beveger runene oss. Runene er reiser i lyd og livskraft, som du kjenner på kroppen. Vi setter også av tid til å spå i runer på søndagen.
- Forfedre, formødre og åndehjelpere. Åndehjelpere kan f. eks være en slektning, en viking, et kraftdyr, en plante, et fabeldyr, et høyere aspekt av deg selv eller noe helt annet. Når du utforsker de åndelige røttene dine, blir du kanskje overrasket over hva du finner? Tromma, fløyta, harpa, sangen åpner det hellige rommet for oss, frisjelen legger ut på reise inn i det ukjente.
Praktisk info: 
Kurstider: Lørdag 09/05-15: Kl 10.00–17.00. Søndag 10/05-15: Kl 10.00-15.00. 
Kurspris: kr 1700,- (kr 1500.- for trygda og studenter) betales til kontonr: 2030.62.16733 innen 29/4-15.


Påmelding til: frisjel@gmail.com eller på tlf: 92214961. 


Kurssted: Helsehuset Viben ligger i Bryne sentrum. Trykk på link for adresse og kart.  
Det blir servert egenlaget urte-te, kaffe og frukt. Kjekt å ha med: Skrivesaker, tjukke sokker eller innesko, sitte/liggeunderlag og tromme/instrumenter om du har. 

  
Kursledere er Dag R. Linnerud og Bonnie Rungarunga. 
 
Hjertelig velkommen!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mãorifamilien fra New Zealand

Foredrag - Kjærlighet i vikingtiden

Overgangstiden - Workshop i Lillestrøm