Workshop - Et skyldfritt hjerte - i Oslo - 14.11-15.11.2015



Hva skal til for å ha et skyldfritt hjerte? Hvilke mønstre er aktive i deg i forhold til kjærlighet? 
Det er slike typer spørsmål du vil utforske nærmere på denne helgen. På dette kurset vil du få et unikt innblikk i ditt eget chakrasystem, kartlegge og endre aktive mønstre i energikroppen (auraen) og i den fysiske kroppen. 
  • Mange healere og sjamaner arbeider med chakraer og aura. På dette kurset vil du bli kjent med din egne chakrapunkter og aura, og selv erfare hvilken bevissthet (informasjon) som fins der.  Chakraene er akkurat som ”minnealbum” der alle tidligere erfaringer og følelsesavtrykk ligger lagret. Det er mulig å reise med bevisstheten inn i din energikropp for å se hvilke aktive mønstre som styrer deg og gjøre de nødvendige endringer som skal til. 
  • Vi benytter meditasjon, skriveøvelser og sjamanistiske lydreiser for å se og bevisstgjøre informasjonen i chakraene og frigjøre begrensende mønstre i kjærlighet og relasjoner. Det som kommer ut av denne reisen er et skyldfritt hjerte.
  • Du vil lære å skille mellom sjelens stemme og fryktens stemmer. Her vil du lære spesielt om fire arketyper for overlevelse som virker gjennom deg: sabotøren, offeret, det sårede barnet og den prostituerte.
  • På en leken måte vil vi øve på sanse egne og andres energier, og lære mer om sammenhengen mellom tanker, kropp og energi.
  • I løpet av kurshelgen vil du ha skapt en ny visjon i kjærlighet.

Reisen gjennom chakraene vil sette deg i stand til å bryte de uønskede mønstrene i kjærlighet og blir fri fra fortidens programmeringer. Kurset er like aktuelt enten du er i et parforhold eller søker din livspartner.

Praktisk info: 

Kurssted:
Trykk på link for adresse og veikart: Bånkall gård i Oslo
Kurstider:
Lørdag 14.11.15: Kl. 10.00-17.00. Søndag 15.11.15: Kl. 10.00-15.00.

Pris og påmelding:
Bindende påmelding innen 25.10.15 til: frisjel@gmail.com el. Tlf: 922 14 961.  
Depositum på 500.- kr betales innen 25/10 til kontonr: 2030.62.16733. Det resterende beløpet betales inn på konto før kursstart.
  
Kurspris: 1700,- kr. Inkl. frukt og te/kaffe.  For trygda og studenter er prisen kr 1500,-.

Kursledere: 
Dag R. Linnerud og Bonnie Rungarunga

Annet:
Ta med skrivesaker og niste. Også mulig å kjøpe på mat på butikk i nærområdet. 
Kjekt med tjukke sokker eller innesko. Ingen forkunnskaper er påkrevet.

Hjertelig velkommen!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mãorifamilien fra New Zealand

Foredrag - Kjærlighet i vikingtiden

Overgangstiden - Workshop i Lillestrøm